domingo, 17 de enero de 2016

Alice in WonderlandAl novembre va fer 150 anys de la publicació d Alícia en el país de les meravelles de Lewis Carroll.
M apassiona el món d’Alícia. El primer contacte que vaig tenir amb aquesta obra va ser de petita quan un dissabte a la tarda van passar la pel·lícula ( amb personatges reals) i a la setmana següent la d “ Alicia a través del espejo”, tot aquest món absurd i fantàstic em va entusiasmar. A casa dels pares hi havia un mirall molt gran ... les hores que passava davant del mirall imaginant el que podria trobar al altra banda. Que feliç!
En noviembre hizo 150 años de la publicación de Alicia en el país de las maravillas de Lewis Carroll.
Me apasiona el mundo de Alicia. El primer contacto que tuve con esta obra fué de pequeña, un sábado por la tarde pasaron la película en la tele ( con personajes reales) y a la semana siguiente pasaron Alicia a través del espejo, todo este mundo de fantasía me entusiasmó, En casa de mis padres había un espejo muy grande... las horas que me pasaba delante del espejo imaginando lo que podría encontrar al otro lado. Que feliz que era!


De més gran la curiositat va continuar i ja vaig llegir els llibres, bé de tant en tant m’agrada tornar-los a llegir.
De mayor la curiosidad continuó y ya leí los dos libros, bueno de vez en cuando me gusta releerlos.

Aquests Nadals he tingut la sort de passar uns dies a Londres.
Estas navidades he tenido la suerte de pasar unos días en Londres.Una de les visites va ser a la British Library, on feien una exposició sobre Alice in Wonderland.
Una de las visites fue a la British Library, donde había una exposición sobre Alice in Wonderland.

La botiga era molt maca, amb moltes coses atractives, però molt cares. Només em vaig comprar una capseta de caramels  i un punt de llibre.
La tienda era muy bonita, con muchas coses atractivas pero muy caras. Solo me compré una cajita de caramelos y un punto de libro.Un altre dia a la botiga Whittards, vaig trobar unes tasses precioses amb motius relacionats amb Alícia, va ser difícil decidir-se però finalment em vaig quedar amb el conill i l’Alícia.
Otro día en la tienda Whittards, encontré unas tazas preciosas con motivos relacionados con Alicia, fue difícil decidirse, finalmente me quedé con el conejo y Alicia.

També vaig tenir el plaer de prendre el te amb un barreter boig que em vaig trobar pel carrer.
También tuve el placer de tomar el te con un sombrerero loco que me encontre por la calle.Un regal de Nadal: El llibre Alícia anotada edició de Martin Gardner un llibre ple d’anotacions on t’explica el sentit d’alguns jocs de paraules o personatges relacionats amb fets de l’època.
Un regalo de Navidad: El libro "Alicia anotada" edición de Martin Gardner, un libro lleno de anotaciones donde te explica el sentido de algunos juegos de palabras o personajes relacionados con hechos de la época.I ja acabo amb la jornada que va tenir lloc dijous 14 de gener a la Universitat de Barcelona “Delícies d’Alícia” on van tenir lloc una sèrie de ponències per experts que tractaven el llibre d’Alícia des de diferents punts de vista.
Y termino con la jornada que tuvo lugar el 14 de enero en la Universidad de Barcelona "Delícies d'Alícia" donde hubo una serie de ponencias de expertos que trataban el libro de Alicia desde diferentes puntos de vista.No sé si aquest any m’esperen més coses d’Alícia o hauré d’esperar al 2021 als 150 anys de la publicació d Alícia a través del mirall .
No se si este año me esperan más coses de Alicia o habré de esperar al 2021 cuando se cumplan 150 años de la publicación de Alicia a través del espejo.

5 comentarios:

  1. Que guay tot! a mi també m'agrada molt. Petonets.

    ResponderEliminar
  2. Tens raó, aquest personatge és molt apassionant. Quina sort poder visitar aquesta exposició a Londres, debia ser xulíssima! I aquestes jornades a la UB segur que van ser molt interessants. Molt maques les tasses. Una abraçada!

    ResponderEliminar
  3. Caram nena quin viatget més interessant. L'acicia una guapada de historia.La foto amb el del Te es a Portobello? Teu wapos! Aix a veure si aquest any hi puc anar, m'encanta anar a London. Tinc el meu fill allà fa 3 anys i cada vegada que vaig m'enganxa més aquesta ciutat. Per cert.... m'he apuntat al sal The Splendid Sampler que explica la Silvia al seu blog. Animat i apuntat dona. Petons

    ResponderEliminar