lunes, 19 de octubre de 2009

Dulce de Membrillo /Codonyat




Aquest cap de setmana ha tocat cuinar. Hem collit els codonys i de l'arbre directes a la cassola per preparar el codonyat.
Aquí teniu el resultat, ha quedat bonissim, a casa el mengem amb formatge, ummmm.

Este fin de semana ha tocado cocina. Hemos recogido los membrillos y del árbol a la cazuela para preparar el dulce de membrillo.
Este es el resultado, en casa lo tomamos con queso, ummm buenisimo.

13 comentarios:

  1. A mí també m'agrada combinat amb formatge MMMM Petons

    ResponderEliminar
  2. ELS nens els hi agrada molt
    amb galetes Maria.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. ELS nens els hi agrada molt
    amb galetes Maria.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  4. Quina sort!! Jo tinc dos arbres i no n'he collit cap de bo, per dintre tots podrits!! Per tan no n'he pogut fer gens i això que cada any n'he fet força i....realment és boníssim.Saps que el pots congelar i surt la mar de bé?

    ResponderEliminar
  5. Si lo viera mi padre....le encanta y lo debora!!!!
    bsos

    ResponderEliminar
  6. Uhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm que bueno tiene que estar.
    Y con unos trocitos de queso uhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rico rico, en casa nos encanta el queso con dulce.
    Besinos

    ResponderEliminar
  7. Hola Montse:
    Fa poquet que he entrat al món del patchwork i he anat a para al teu blog. Tens labors maquísimes, pero avui t'escric perque la foto del codonyat m'ha arribat a l'ànima! Estic vivint un any a Austràlia i m'anyoro bastat i veure el codonyat.....m'ha portat molt bons records! Gràcies per publicar una mica de tot!

    ResponderEliminar
  8. Hola Montse! Es que vaig tan peix que no sé ni que és el que haig de comprar...! De moment vaig radera d'algún llibre maco sobre el tema ,que pugui servir per principiants i per més avançats, (espero que algún dia en sabré..je,je,je) S'accepten sugeriments....
    I gràcies per lo del codonyat, pero aquí s'ho quedarien a les aduanes....buuaa!!

    ResponderEliminar
  9. Hola Montserrat:
    El codonyat fet a casa es sempre bó de qualsevol manera.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  10. Que buena pinta tiene esa mermelada y sin adictivos,natural, como debe de ser!!
    Saludos

    ResponderEliminar
  11. Apa! Igual que a casa nostra, ahir collits i preparant el codonyat, i avui ja em preniem a les postres sol i amb formatge.
    Deliciós!!!!!
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  12. Que bueno! La meva avia sempre feia i per molt anys nomes menjava el que ella feia. Sempre amb formatge, petonets

    ResponderEliminar
  13. Mmmmm, amb formatge bonissssssim !!!!

    ResponderEliminar