martes, 24 de marzo de 2009

Mercat d'Intercanvi


Aquest diumenge a la plaça del barri han organitzat el mercat de l'intercanvi de primavera (cada estació se'n fa un) .
Es tracta de no llençar res, sempre hi ha algú que ho aprofitarà. això ens fa reflexionar sobre el consum responsable en una societat immersa en el cercle de comprar, usar i llençar.
La gent porta les coses que ja no fa servir i que destorben a casa i si algú està interessat ho intenta canviar per alguna cosa que a tu t'agradi.
Son com uns encants però no cal portar el moneder perquè no s'accepta ni una moneda, és fantàstic hi ha de tot, llibres, roba, joguines, estris de cuina, plantes ,objectes de decoració... ah i també pots oferir serveis un massatge, un tros de pastís.
Bé si podeu anar-hi no us ho deixeu perdre.
Mireu el que ens hem emportat nosaltres : Uns fils i una tros de blonda, els meus fills uns retoladors de purpurina, unes gallinetes de fang pel pessebre, un tramvia de llautó i una guardiola.
Als nens els ha encantat, ara no volen llençar res tot ho guarden pel proper mercat d'intercanvi.

Este domingo se ha celebrado en la plaza del barrio el mercado de intercambio de primavera(se celebra uno en cada estación).

Se trata de no tirar nada, siempre hay alguien que lo aprovechará, esto nos hace reflexionar sobre el consumo responsable en una sociedad inmersa en un circulo de comprar, usar y tirar.

Es como un rastro pero no hace falta llevar monedero, no se acepta ni una moneda, la gente lleva lo no usa y estorba en casa, hay de todo, libros, ropa, trastos de cocina, plantas, objetos de decoración... ah y también se cambian servicios, un masaje, un trozo de tarta.

!Os lo recomiendo!Mirad lo que nos hemos traido nosotros: Unos hilos y una blonda para mi, mis hijos han conseguido unos retuladores de purpurina, unas gallinitas de barro para el belén,
un tranvia de lata y una hucha.

A los niños les ha encantado, ahora no quieren tirar nada, lo guardan para el próximo mercado.

8 comentarios:

 1. Em sembla una iniciativa fantàstica. Petons

  ResponderEliminar
 2. Me parece genial!!!ojalá se hiciera por aquí.
  Besos

  ResponderEliminar
 3. Que bonito, deberian hacerse mas de estos mercados.

  ResponderEliminar
 4. Es una idea estupenda, seguro que se encuentran cositas estupendas.
  El Redwork te ha quedado monisimo y los sales estupendos.
  Besinos

  ResponderEliminar
 5. Està molt b aquest idea llastima que no a tots els pobles ho fan !!!

  ResponderEliminar
 6. Molt bona idea, has fet un bons canvis!!!!

  ResponderEliminar