sábado, 19 de enero de 2008

¡Visca les creacions!
Aquest dies recollint els guarniments de Nadal , he pensat que cada vegada més, la gent personalitza les postals , els regals... Fa molta il.lusió rebre un d'aquests detalls, per aixó he volgut fer un homenatge a les creacions que he rebut aquest any.

La blava és de la meva amiga Maite que sempre les fa amb els seus fills, la rosa es de la Marina, la filla d'una amiga que dibuixa molt bé, la verda és disseny de l'Alba , filla d'uns amics i la verd fosc de la Martiola, una amiga bloggera que he conegut en un intercanvi.
A totes gracies per el vostre esforç .

Estos dias recogiendo los adornos de Navidad, me he dado cuenta que cada vez más la gente personaliza, las postales, los regalos ... Hace mucha ilusión recibir uno de estos detalles, por esto se me ha ocurrido hacer un homenage a las creaciones que he recibido este año.

La postal azul es de mi amiga Maite que siempre las hace con sus hijos, la rosa es de Marina, la hija de una amiga que dibuja muy bien la verde es de Alba, hija de unos amigos i la verde oscuro de Martiola, una amiga bloggera que he conocido en un intercambio.

A todas gracias por vuestro esfuerzo.

2 comentarios:

  1. Si, fan molta més il·lusió que les altres.....

    ResponderEliminar
  2. Qué envidia de la buena, muy bonitos regalitos amiga!!! Me encantó esa tarjeta pop up con figuras en punto de cruz!!! Felicidades y saludos desde México!

    ResponderEliminar